Friday, January 14, 2011

En3 selepas sekian lama

dah lama tak hapdet blog...
terlalu bz dengan aktiviti januari...
ain masuk tahun 1..
aina pulak masuk qdees...
aktiviti banyak tertumpu pada persekolahan diorang..
terlalu sibuk dengan acara memantau..
kejap2222 pergi temankan makan waktu rehat..
kejap2222 pegi mengendap mereka belajar..
sungguh sibuk..
adakah ibubapa lain over macam aku..
sekolah dah 2 minggu tapi aku masih aktif menjadi pengintip..
atau aku yang over..

anak dara 2 orang aku dah besar rupanya..
tak sedar sungguh..
rasa macam baby yang masih perlukan aku..
yang tak boleh nak lepaskan tangan lagi..
untuk bertatih jalan..

tiba2 jer aku rasa sunyi..
bila takder anak kecik lagi..
rindu pulak tangisan bayi...
ok ...akan aku mulakan proses hari ini..
makin sibuk lah aku...

keje???
tetap sibuk..
sistem banyak menanti..
ada yang siap..tapi kena rebem lagik..
ada yang menunggu untuk digodam..
ada yang tak habis2 kena hentam..
aku dah lali..
dah nak muntah..
lantaklah!!

bos???
aku dah dapat taktik untuk buat muka tak bersalah...
buat muka toya..
sebulan aku belajar...
yse!!! akhirnya aku dapat..
ada sesapa nak menuntut??!!
biar aku praktis 3 bulan dulu..
kalo jadi akan kuturunkan ilmu ini..
bersama pengerasnya ya...

ok...dah kol 8.30..
mau start keje...
taaaaa....

Berpindah Blog

Assalamualaikum... Blog ini telah berpindah ke: wonderfulprimroselife.blogspot.com . blog baru...hidup baru..harapan baru Insyaa All...