Thursday, December 29, 2011

En3 merapu

salam....fuhhhh!!..dah dekat seminggu tak hapdet blog. Sejak peknen ni mood nak bercerita agak ilang sikit. Makin pressure dengan masalah2 sekeliling. Dan makin tak selesa bila prot makin besar....asik sakit2 pinggang...sakit belakang dan sakit prot semasa batuk dan bersin. Mungkinkah sebab dah 2x perut aku kena potong..maka untuk kali ke3 ni agak perit sikit kalo prot makin besar. Logik kah?!!...teori tak boleh pakai. Hurmmmmm.

Minggu lepas aku pegi bercuti dengan famili di pangkor island. Crita dan gambar akan disusuli pada next en3. Sebab sekarang aku kat giant....hantar kereta untuk dikilatkan sambil menunggu anak2 aku berlari2 di playground.

Lately ni aku taktau apa nak dicoretkan pada blog aku ni. Agak berserabut sedikit kepala aku...dan agak bercelaru juga pemikiran aku. Buat apa pun aku tak leh nak fokus. Mesti kena mandrem dengan ku salmi ni.

Dah dekat kol 7. Eloklah aku berundur sekarang. Kang tak sempat tengok ku salmi kiok.

posted from Bloggeroid

Tuesday, December 20, 2011

Cuti Yang Bermakna

Huh!! Baru merasa dapat bercuti panjang tahun ni. Baru plan nak bawa anak2 gi meredah malaysia. Sekali amik ko...aina disahkan kena HFMD (Betul la kot susunan macam tu)

Dari hari sabtu sampai hari ni..aku menghabiskan 4 hari cuti aku dirumah. Sunnguh terasa sedih dan sedikit tensen. Dahla aku susah nak merasa cuti...dah dapat kena pulak bercuti di rumah. Nasib baik aku tak book mana2 hotel. Kalau tak?... rugi.

Esok dah rabu....lagi 3 hari. Harap2 aina ok hari ni. Esok bolehla nak mengorak langkah. Harap2la. Tapi kalo tuhan dah tetapkan cuti aku macamni...redho jer le.

Macam nak gi tengok ombak rindu la hari ni. Angkut ja la budak2.

posted from Bloggeroid

Tuesday, December 13, 2011

Sakit Kepala!!!

Salam semua...

penat 2 minggu ni...sejak bos balik dari mekah..keje rasa tak sempat nak bernafas.
tak sabar nak tunggu cuti minggu depan. lagi 3 hari aku kena sacrify dok kat opis ni.
esok ada briefing dengan KSU, lusa ada Hari Inovasi....and aku sebagai salah seorang AJK. tungin pulak ada hari bertemu pelanggan. penat!!!.

briefing esok ni aku dok pening. apa nak buat. apa nak brief. sakit kepala memikir. dah la aku plak kena brief. sakit jiwa tol la.

p/s: apa nak buat...keje makan gaji.

Berpindah Blog

Assalamualaikum... Blog ini telah berpindah ke: wonderfulprimroselife.blogspot.com . blog baru...hidup baru..harapan baru Insyaa All...