Tuesday, February 24, 2015

suka ati aku nak tulis apa

azam tahun baru...konon nak aktif berblogging
tapi dah nak masuk suku tahun entri sebelah jari pun nan hado
konon nak share as usual..
tapi semua dah lalu..then semua dah lupa
dah tu...how can i share..huhuhu

hidup aku ni ranjaunya takleh nak share..
dalam tawa ada tangis
dalam riang ada sendu..
nak describe pun tak tau cammana...
so..lalui saja..
hidup kalau nak melawan arus pun payah jugak..
ikut jer arah angin bertiup..
tup2 kita dah sampai ke muara
tup2 kita dah bahagia..
tup2 kita dah tiada...OMG
naheeee...kabhi nahi

wowww!!!!...pembuka tahun 2015...
dah dilalui dengan renjisan air mata..
depan bos pun dah tak kira...nak mengalir ajeeerrr
tak gheti nak dok diam air mata ni..buat malu tuannya saja.
lenkali dok diam222...kalo nak keluar jenguk dunia pun..tunggu tuannya gi toilet dulu..
tak nyempat2..

tahun ni meningkat lagi umor aku..
dah tua ghupenya
tapi as usual...i am sweet 17
takkan berubah sampai bila2.
hehehehe


No comments:

Post a Comment

Jom Mengomen...

Berpindah Blog

Assalamualaikum... Blog ini telah berpindah ke: wonderfulprimroselife.blogspot.com . blog baru...hidup baru..harapan baru Insyaa All...