Friday, August 21, 2015

Stress Lagi

aku stress sebenarnya ni..
hoitttt!!!!....stress tahap apa pun dah tak tau
rasa nak jerit2...guling2 kat kashmir sambil nyanyi lagu citer bobby
pastu rasa nak lempang2 orang2 yang berkenaan..
stress dah tahap melampau tahap tak boleh nak tahan

bila nak gi kursus
orang tanya..."kerja ko dah habis ke belom???"
eh!!!...kat sini aku sorang jer ke ada keje ???
orang lain..hurmmmm dah takde keje kot.  tu yang boleh terbang sana terbang sini..transit sana
transit sini..
hurmmmm...pastu keje leh pas2..

bila nak cuti pun orang cakap.."u suka ati jer cuti..keje melambak2"
orang lain cuti ok ja
upload gambar sana sini..suka ria
mai tang aku...semua banyak keje
lupa plak...depa takde keje...atau keje dah siap kot..atau...oh ada vendor
memang leh lepak ja

haissshhhh...
maybe aku ni pemacu kot
sebab tu dalam meeting..asik tanya keje aku jer
maklumla..
anggap jer positip..
aku takde gelap la dunia....aku kan lampu...lip lap lip lap




2 comments:

  1. Usah stress-stress sayang...enjoy ur life to the fullest

    ReplyDelete
  2. Usah stress-stress sayang..just enjoy ur life the max!

    ReplyDelete

Jom Mengomen...

Berpindah Blog

Assalamualaikum... Blog ini telah berpindah ke: wonderfulprimroselife.blogspot.com . blog baru...hidup baru..harapan baru Insyaa All...