Thursday, October 29, 2009

BoWinK

Nak update blog...tapi tak terupdate2 lagi. Idea makin kering...ditambah dengan tekanan kerja yang tak berkesudahan. Gambar222 dalam handphone pun rasa dah basi kalau nak upload dalam ni. Sekarang n kat KL lak..kursus 3 hari..Penetration Test. Tinggalkan kerje kat opis yang tunggang langgang tu. Balik opis nanti sure aku kena torture dulu..pastu baru nak susun semula apa yang patut. Banyak lagi kertas/surat/dokumen yang aku tak masukkan dalam fail. Bos pun sama gak...surat/emel yang dihantar pun suruh aku masukkan dalam fail..kalau masukkan sendre rasanya takder masalah kot. Bukannya payah pun...bagi pada orang yang sama gak.
Alamak cikgu dah datang...aku stop dulu lah. Dah ler keyboard bunyi keletung keletang. Tak boleh nak menaip dalam diam.
Okey..cau...cin....cau...

No comments:

Post a Comment

Jom Mengomen...

Berpindah Blog

Assalamualaikum... Blog ini telah berpindah ke: wonderfulprimroselife.blogspot.com . blog baru...hidup baru..harapan baru Insyaa All...