Thursday, December 29, 2011

En3 merapu

salam....fuhhhh!!..dah dekat seminggu tak hapdet blog. Sejak peknen ni mood nak bercerita agak ilang sikit. Makin pressure dengan masalah2 sekeliling. Dan makin tak selesa bila prot makin besar....asik sakit2 pinggang...sakit belakang dan sakit prot semasa batuk dan bersin. Mungkinkah sebab dah 2x perut aku kena potong..maka untuk kali ke3 ni agak perit sikit kalo prot makin besar. Logik kah?!!...teori tak boleh pakai. Hurmmmmm.

Minggu lepas aku pegi bercuti dengan famili di pangkor island. Crita dan gambar akan disusuli pada next en3. Sebab sekarang aku kat giant....hantar kereta untuk dikilatkan sambil menunggu anak2 aku berlari2 di playground.

Lately ni aku taktau apa nak dicoretkan pada blog aku ni. Agak berserabut sedikit kepala aku...dan agak bercelaru juga pemikiran aku. Buat apa pun aku tak leh nak fokus. Mesti kena mandrem dengan ku salmi ni.

Dah dekat kol 7. Eloklah aku berundur sekarang. Kang tak sempat tengok ku salmi kiok.

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

Jom Mengomen...

Berpindah Blog

Assalamualaikum... Blog ini telah berpindah ke: wonderfulprimroselife.blogspot.com . blog baru...hidup baru..harapan baru Insyaa All...