Tuesday, March 05, 2013

i'm bored

apsal hari ni...
aku rasa mood dah macam ke laut..
takder hati nak buat kija...
berserabut pala hotak...berliku2 memikirkan..

pesal eh!!!!
tiba2 tak sabar rasa nak balik rumah..
lambat plak jam nak pukul 5...
selalu2nya...cam tak sempat2 nak kol 5..
blom keje aku siap...jam dah kol 5..
tensen tau i...sebab kena berkejar2 nak amik anak...
nak balik masak...
nak balik basuh baju
ni..hari ni...bila aku dok ready nak balik..lambat plak jam bergerak..
memang dasar..





minggu lepas dalam kete berlaku perbualan manja antara aku dan ain...

ain        : mama, dark skin tu maksud apa?
mama   : kulit gelap
ain        : kalau kakak cakap mama jangan marah tau
mama   : apa?
ain        : tadi kat sekolah, teacher suruh describe famili..so, kakak tulis mama is dark skin and short  but   
              cute.
mama   : hurmmmmm...

sentap mak kamu ni nak oiiii....describe la apa pun..yang penting mak kamu tetap beatipul...jujur sungguh kamu ni nak oiii....lenkali tulis la mak kamu ibarat siti nuunnnnhaliza.






No comments:

Post a Comment

Jom Mengomen...

Berpindah Blog

Assalamualaikum... Blog ini telah berpindah ke: wonderfulprimroselife.blogspot.com . blog baru...hidup baru..harapan baru Insyaa All...