Friday, April 30, 2010

BiBik Yang Tak Cerdik


Geram plak dengan bibik aku malam ni...main dengan anak2 aku bergaduh222...pening kepala aku. Bising dengar budak222 tu dok berteriak. Nak usik pun berpada2lah. Tau ler nak menunjuk dia tu baik dengan anak2 aku..tapi tak payahlah nak usik dan kaco depan mata aku dan laki aku yg tengah makan tu..mau tercekik laki aku tengah makan. Aku pun tensen....bising + bingit + serabut. Patutler pencapaian dia setakat leh jadi bibik jer...tak cerdik sket.

Dah ler aku tengah hangin nih..cari pasal plak. Memang naya la....tak koser aku nak control suara dah..keluar jugak suara amy search aku. Tak faham bahasa sangat. Satu lagi kalau time aku tengok tv...masa tu la jugak dia nak tunjuk baik..dok bergurau..mengusik anak aku..aku nak tengok tv pun tak dengar apa...last22 aku suruh laki aku kuatkan volume tv tu. Kalau tak faham lagi memang la tak cerdik namanya.

Bengang aku...nak jer aku jadi ultraman kasi fire sama dia...

No comments:

Post a Comment

Jom Mengomen...

Berpindah Blog

Assalamualaikum... Blog ini telah berpindah ke: wonderfulprimroselife.blogspot.com . blog baru...hidup baru..harapan baru Insyaa All...