Tuesday, May 04, 2010

Tido Sendre

Gambar ni dah lama aku simpan...nak masuk dalam blog...tapi tak sempat2 lagi. So hari ni dengan keje yang bertimbun..mood yang malas..maka aku membuat keputusan untuk menghapdet blog aku.

Nak crita nih...aku dah berjaya membuatkan anak2 aku tido di bilik mereka...Lagipun tak sesuwaii la nak tidoq dengan aku ...dah besaq.. yang sulung 6 tahun..yang no 2..3 tahun. Jom kita tengok picca222 mereka yang gembira bila berada di bilik mereka




Acara duduk di tilam masing22



Bilik merek yang mana cadar dan wallpaper dipilih oleh mereka sendre.


Yang ni plak...carpet kecik..ni pun Ain yang pilih..nak sangat gambaq princess..

Bilik mandi yang simple...so sekarang diorang mandi kat bilik sendre...tak kaco bilik aku dan tak kaco bilik air bawah..


Bilik air diorang lagi...cermin takder lagi...tunggu duit seterusnya...kot2 ada durian runtuh..leh ler beli cermin besaq...bila dok umah sendre..nak ketuk2 gantung cermin rasa sayang...so aku sanggup tunggu duit cukup utk tempah cermin besar untuk bilik air nih.


Ni plak dinding bilik air diorang....penuh dengan gambaq katon...pening aku nengok.


Ni ler gambar bilik diorang....wallpaper dengan cadar..wardrobe..carpet..semua diorang pilih sendre.

Sekarang ni aku rasa lega sket...takyah ler tido berimpit22 atas satu katil. Dah dekat sebulan diorang tido sendre. Cuma sebelom tido aku kena temankan sekejap..pastu pindah bilik. Lagipun rugi plak kalau ada bilik tapi xnak tido. Berabuk cam tu jer...sekarang ni aku tengah survey meja tulis untuk diorang...hubby kata nak buat build in...tapi aku rasa cam nak beli jer. Sebab kalau beli leh ubah2 lokasi meja tu...kot2 ler boring dok mengadap benda yang sama jer.

Okey..sekian sahaja stori mori untuk hari ini...mari kita smbung berkerja...wassalam.

2 comments:

  1. cantik2.. yg tu katil ke ape eh board hitam tuh? apakah namanya?

    ReplyDelete
  2. yang tu katil(built in)..aku buat cam platform..kalau diorang takut nak tido aku kembarkan tilam jer...senang sket

    ReplyDelete

Jom Mengomen...

Berpindah Blog

Assalamualaikum... Blog ini telah berpindah ke: wonderfulprimroselife.blogspot.com . blog baru...hidup baru..harapan baru Insyaa All...