Tuesday, April 13, 2010

Nak mandi Kolam..nak Mandi kolaMM.....

Lama tak hapdet blog....balik kampung belah johor dua kali...balik kampung belah kedah sekali...gi Langkawi sekali....banyak aktiviti betul kebelakangan ni..tu tak termasuk aktiviti dimarahi bos gara222 task tak tersiap dibuat.

Berjujuran air mata....kena marah...trajis betol bila dikenangkan kembali. Tapi boleh nangis sekali rasa lapang dada. Acara menangis berkelompok. Tapi yang lucunya lepas menangis..terus boleh siap keje. Memang kena camtu kot...tak marah tak jalan.

Pasni nak gi swimming pool jap. Nak berenang ala2 dugong di pantai merdeka. Sekarang tengah membulat. Target nak turun 7kg bulan ni. Baru ilang 5 kg. Lagi 2kg aku kena kejar sebelum 21hb ni...nak jumpa doktor...kena maksure target dapat. Kalau tak rugi aku melabur beratusssss...haiiipppp!!!!!!! kena balik modal nih...

Target nak dapatkan berat ideal dalam tempoh 3 bulan ni. Harap2 dapat. Mari bersama kita berdiet dengan jalan yang selamat...

Ujan dah berenti..tapi cam sejuk. Takut terjun dalam kolam terus beku. Tak kot no...lemak aku banyak lagi ni. Kompom boleh memanaskan badan sendre..

No comments:

Post a Comment

Jom Mengomen...

Berpindah Blog

Assalamualaikum... Blog ini telah berpindah ke: wonderfulprimroselife.blogspot.com . blog baru...hidup baru..harapan baru Insyaa All...