Thursday, November 10, 2011

english???????...apa tu?????

rasa bongok kan...bila time dah keje ni tiba2 bos nak buat presentation every week in english. ntah hapa2 ntah. daripada suh buat presentation...baik la buat kelas english kat kami ni. lagi afdal. ingat dengan presentation tu boleh improve kami punyer english ka????...buat habis masa kami buat preparation....ketaq....mandi tak basah....makan tak kenyang...tido tak lena ada la. seksa!!!!!

keje yang banyak bertambah la banyak. yang dah ada tak siap2 lagi...tambah lagi. adoooiiiii.....seksa tahap gaban.

2 comments:

  1. oh begitu pulak eh? kitorg mcm ni lah. kadang nak reply email makan masa sebab nak atuq ayat elok2 kot silap grammar, kena gelak pulak. tp lama2, redah saja. heheh..

    ReplyDelete
  2. tu la....pesen baru pulak. dah terasa cam zaman belajar plak....

    ReplyDelete

Jom Mengomen...

Berpindah Blog

Assalamualaikum... Blog ini telah berpindah ke: wonderfulprimroselife.blogspot.com . blog baru...hidup baru..harapan baru Insyaa All...