Monday, May 21, 2012

Tab 10

Aku musykil lah pakai galaxy tab ni. Kenapa kadang2 tengah cun browse tiba2 terpadam semua site yang aku visit.
Pastu kena mula balik..
Lagi satu...keypad kadang2 mengong..
Tekan punya tekan nak type tak kuar2 keypad ni ha!
Hangin gak.

Lupa mak nak mention...
2 minggu lepas laki mak belikan mak tab 10.
Sebab dia beli laptop baru..maka mak pun kena la ada sumthing. Mana aci kalo takder kan?
Tab pun tab la...
Takyah guna hp mak nak browse tenet...jimat bateri.

Bosan pakai smart phone..hari2 kena cas bateri...
Patutla bil letrik umah aku melambung. Sebulan jer dah rm300+++
Kat umah ada 4 smartphone. Hari2 mau cucuk.
Kalau kat opis sambil2 on lappy cucuk usb cas hp...jimat la sket. Hehehe

Mengantuk....jap lagi nak siapkan anak sekolah pulak. Mau x tido aku hari ni.
Mata pun dah jadi mata burung hantu. Lebammmmm

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

Jom Mengomen...

Berpindah Blog

Assalamualaikum... Blog ini telah berpindah ke: wonderfulprimroselife.blogspot.com . blog baru...hidup baru..harapan baru Insyaa All...