Friday, January 03, 2014

Mural Art

Salam semua...dan selamat tahun baru..walaupun agak terlewat untuk wish..tapi masih kira awal lagi untuk mengucapkan selamat tahun baru..selamat membuat azam baru..walaupun azam lama masih belum tertunai..aku leeerrrr tu...misi menguruskan badan masih belum kesampaian. Tempoh setahun tak cukup. Gagal!!!!! So..misi tersebut di continue untuk tahun ni...harap2 before mac....tercapai. gilerrr target tak logik. So..biar tak logic...kalau gagal leh salahkan target. Kah33.

Harap2 tahun ni aku lebih rajin menghapdet blog. Sayang sangat2 biler kisah2 ku tajin 2013..tak sempat dicoretkan dalam mana2 diari. Ada yang ku ingat...ada yang ku terus lupa. Rasanya mencoretkan kenangan di blog adalah satu cara terbaik untuk menghilangkan tekanan....bila pressure baca balik..drasa terkekeh2 nak gelak..
Tambah2 bila baca part kenangan2 semasa di bawah pemerintahan box. Macam2 luahan rasa ku tulis. Tapi bila dah takde..rasa rindu pulak. Hahaha.

Tahun 2014..dimulakan dengan journey to atmosphere...pameran mural di seri kembangam. Lokasinya gak jauh...1km dari rumah aku.

Tak plan pun...hari tu boring giler...so planningnyer nak bawa budak2 pekena roti canai kat maulana. Sekali pi ronda2 kat atmosphere tengok ramai plak orang kat sana. So...terjah la jugak....rupanya ada pameran mural. Jommmm zaaaaaassss








Sori gambar terpaksa diphotogridkan sebab kemalasan untuk mengupload satu persatu adalah berada di tahap maksima.

Okey..berbalik pada mural tadi tu..gambarnya takla secantik sangat..tapi untuk free entrance...kira berbaloi la. Ko masuk free bajet can dok trick studio...takleh la kan. So..sesuai la dengan keadaan. Ekceli ada separuh lagi tempat aku tak sempat terjah. Pasal dah nak menghampiri maghrib. Bajet sabtu atau ahad ni la...Harap2 masih free. Hehehe. Orang2 cam aku ni...macamtu ler...kena cari yang free jer.

Sesapa nak oder herbalife dengan jus qaseh adinda leh pm me ya. Promosi masih on.

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

Jom Mengomen...

Berpindah Blog

Assalamualaikum... Blog ini telah berpindah ke: wonderfulprimroselife.blogspot.com . blog baru...hidup baru..harapan baru Insyaa All...