Thursday, May 22, 2014

#Do You Want To Built a SnowMan

hurrrmmmmm...mornink aka afternoon!!!!

wooowwww...macam tak percaya dapat tangkis jemputan ke mesyuarat pagi tadi..
berjaya akhirnya...mengecualikan diri buat sehari.
need a time..to finish my job-----asean
sian my anak buah...tercungap2 wat skrin sorang2
rajin...tak dapat disangkal...dan tak berkira keje.
sebab tu aku tak kisah dan tak berkira dengan dia.........heheheh

pasni aku nak habiskan sistem losas lak...
partner aku dah nak bercuti...sambung blajar
hitam putih dah nyatakan aku yang kena take over...
minggu depan kena present
urs tak siap lagi....umai yaaaaaiiiii....mati la aku..bos balik bercuti nak kena siap

pada orang buat sistem ni senang...
ya memang senang kalau wat sistem straight foward...macam oscc wat tu
tapi tak kena dengan requirement kita pulak....dapat kat kita..komplen
itu tak betul..ini tak betul
wat sistem makan tahun....bukannya senang
dari urs...dbase..skrin...testing
semuanya berbulan2
aku tak faham..kalo orang kata wat sistem senang...

ibarat tajuk post aku la ni.....tak cukup requirement...cair.
takpun jadi tukun besi.

taknak la aku...

#tensi bila kena perli

2 comments:

Jom Mengomen...

Berpindah Blog

Assalamualaikum... Blog ini telah berpindah ke: wonderfulprimroselife.blogspot.com . blog baru...hidup baru..harapan baru Insyaa All...