Monday, August 04, 2014

Raya 2014

Selamat Hari Raya Aidilfitri...2014...
Salam Kosong-Kosong..
pas ni kena penalti..
apa ingat bola???!!!!


lamanya tak update blog ni...bersawang. gue bz la...jangan kata blog..fb n insta pun jarang gila berupdate dah..main share22 jer. kalo post kat blog leh di syer222 pun..rasa nak syer jer. sonang citer gue.




Selamat hari raya dari kami....mohon maaf jika ada yang terkecil hati...tergurau kasar..tercakap lebih2..terumpat..terkutuk...termaki..terhamun..terrrrrrrr lagi22222 lah kalo ada.

ni lah satu2 nya gambar raya yang sempat diambil dipagi raya...hari raya katakan...mana sempat nak pegang henpon atau kamera.  kalau orang bercinta ya lah...ke hulu ke hilir henpon di bawa.  orang cam aku ni...cukupla bawa 3 tu jer....henpon masuk dalam laci dalam bilik..kamera pun sama...simpan... kunci.

raya tahun ni boleh la...biasa2 jer. tak meriah sangat cam dulu...tak sempat pun nak menziarah jiran2 sebelah rumah. cuti raya..dok dalam rumah..makan jer.  tv pun tak layan sangat.  rasa malas betul nak berjalan. maybe kena tukar angin...cari tempat keje baru yang bermood sikit...cari suasana baru..cari hidup baru.  maybe raya akan jadi lebih bermakna.  mudah2an.


harap2 leh qada balik time raya korban nanti. rasa berdosa plak...

berat badan..of course la aku berjaya menurunkan 4 kg bulan puasa...dan berjaya pulak memulangkan 3 kg lepas raya. orang lain boleh??? 1kg tu aku simpan untuk rumah terbuka. huuurrrmmmm..keciwa.





No comments:

Post a Comment

Jom Mengomen...