Friday, January 06, 2012

Mood Kejung


Nak update...tapi takde mood nak update.
nak crita....tapi takder hati nak citer...
nak mengarang...sejak keje jadi J pastu F...skill mengarang dah ke laut

kalau lah blogspot ni leh menukarkan kata2 aku menjadi tulisan sasterawan negara..alangkah bestnya...tak perlu aku menghabiskan masa menaip kat sini. tak perlu buang masa seminit dua untuk memikirkan ayat2 seterusnya. bila la nak jadi camtu.

banyak en3 terhutang...nak letak gak picca. penat bergambar bagai model dugong dilaut...last2 terperam jadi ikan pekasam macam dalam peti umah aku tu.


jap lagi aku nak try curi masa nak hapdet pengalaman percutian aku yang tak dirancang. sekarang ni aku nak siapkan DFD aku dulu. jangan marah ya....DFD tu lagi penting...sebelum bos aku jadi naga...baik aku siapkan dulu. asik2 keje kan...?? nak buat camner....dah memang aku kena kija. tak macam jadi J dulu...leh lepak2 time student takde. sekarang jangan haraplah....aku hanya lepak kalo user takde...yang memang takkan jadi macam tu sampai kiamat.


DFD diagram yang tensen



p/s : mood tengah menjeles dengan rakan2 J aku di opis lama.




4 comments:

  1. ngan aku tk nk jeles?? huhuuu..
    jgn jelessss..

    betul ke DFD tuh? kui3333

    ReplyDelete
  2. jeles ni....dok terpikir222 bila la keje nak habis...!!!!!

    ReplyDelete
  3. dok kt sinun tkde istilah keje akn habis kut. ade je projek korg. maklum le. korg kn komited dedicated sofisticated dn mcm-mcm 'ted' lg la :)

    ReplyDelete

Jom Mengomen...

Berpindah Blog

Assalamualaikum... Blog ini telah berpindah ke: wonderfulprimroselife.blogspot.com . blog baru...hidup baru..harapan baru Insyaa All...