Tuesday, July 17, 2012

Dari Hari ke Hari....

dari hari ke hari..
aku nak hapdet blog..
tapi tak menjadi2.
oleh kerana kebizian miting dan seminar..
serta kebizian dok melangut tak tau nak wat apa..
terus aku jadi tiang kayu
 apa pun tak tau
hari ni..baru semangat nak buat kija balik.
tu pun setelah kedutaan zagreb call..
dan user sistem dah hantar isyarat..
sistem kena check semula..
sebab ada error..
otak baru nak mula beroperasi dengan lemah gemalainya
dasat penangan cuti beranak 4 bulan...
korang ada???
tapi aku nasihatkan..
kalo bby dan korang ok..
takyah le apply cuti lelama..
selain otak jem berkarat
anak pun manja lebih
nak angkat bontot pun payah
badan lemau...nak kija pun takder mood
cammmmmm aku leeeerrrrr...

ok nak check sistem dulu...tata

No comments:

Post a Comment

Jom Mengomen...