Wednesday, May 22, 2013

BuhSaN

huhhh...bosannya minggu ni
biler semua keje dah ready
rasa cam tak syok plak bila mai keje taktau nak wat apa
memang banyak keje menanti..
tapi requirement tak pasti
draft sesuka hati jer ni..
pastu nanti kena tukar situ sini..
lagi sakit ati..

sistem tuttttt dah siap...tunggu feedback user
sistem tattttt dah ready untuk training...tarikh nya tak tau biler
sistem titttttt yang bugs tu dah solve pagi semalam..
tinggal sistem treeettt jer..yang dok miting2 tapi tak kasi lagi kata putus nak buat camner
busan sungguh

biasanya aku kan keje kiri kanan...tak cukup tangan pakai kaki...
macam cimbclicks tu.
walau pressure tapi rasa seronok jer
bila mai keje banyak keje menanti..
ni bosan sungguh
kalau ada bos aku dulu mesti best,...walau asik kena buli
tapi hati ada rasa suka
pasal keje ada yang memantau

 mesti orang kata  aku gilo
taksuka biler takde keje
hahaha
memang aku tak suka pun
rasa macam taktau nak wat apa
mati kutu

cepatla bosssss masuk...




No comments:

Post a Comment

Jom Mengomen...

Berpindah Blog

Assalamualaikum... Blog ini telah berpindah ke: wonderfulprimroselife.blogspot.com . blog baru...hidup baru..harapan baru Insyaa All...