Thursday, May 02, 2013

Selamat Hari Pekerja

entri pertama di bulan Mei...
selamat hari pekerja u ollss...

i nak wish kat diri i jugak la...selalamat hari pekerja chem.  semoga terus menjadi pekerja yang gigih menensenkan diri sendiri...gigih menghadiri mesyuarat yang nonstop..gigih mendengar leteran...gigih mengajar user..gigih segala2nya.

wahh tak sangka...dah bulan 5...aku baru cuti rehat 3 hari, mc 1 hari..cuti ganti sehari.  wahh gilo simpan cuti.  padahal cuti tahunan 35 hari.  cuti ganti 16 hari.  banyak..tapi nak amik cuti tak berani.  ketahuilah...bahawa kerjaku ini menuntut pengorbanan.....gila sadisss ayat.  padahal.....sangat susahla kami nak cuti.  tak berani nak mintak.

takper...lagi 7 bulan nak habiskan tahun ni.  bulan 6 cuti 3 hari...pastu tunggu raya plak.  huhhhh!!!!!....kesian ai kan.  orang lain senang jer nak lepas cuti.  ai is payah.  so..kena merancang cuti betul2.  supaya tak tersasar.

akhir2 ni aku selalu sakit kepala....berat rasa.  macam hari ni..rasa nak cuti.  tapi tak boleh pasal ada miting kol 2.30 pm ni.  busan kan??!!  esok nak cuti...tapi minggu depan ada training.  ai is a teacher.  kena prepare.  padahal..otak dah rasa lemau.  tensen.  rasa nak gi bercuti lagi....



 apa2pun....selamat hari pekerja.  ok chow dulu...nak buat preparation miting petang ni.

No comments:

Post a Comment

Jom Mengomen...

Berpindah Blog

Assalamualaikum... Blog ini telah berpindah ke: wonderfulprimroselife.blogspot.com . blog baru...hidup baru..harapan baru Insyaa All...