Wednesday, January 27, 2016

Tak Sempat Lagi

Assalamualaikum and good mornink!!!

alhamdulillah...try untuk mulakan hari ini dengan penuh ceria...
semoga hari ni dilancarkan segala urusan dan pekerjaanku..
dah hampir 8 tahun dah aku kat sini...dan dah dekat 16 tahun dah aku berkhidmat dengan kerajaan....lama giler.

cadang2 nak tukar angin..tapi entahlah...serba salah nak buat keputusan

moh ler kita bekerja dengan tenang..

i dah start bekerja dari jam 4.30 am tadi.  dah jadi amalan...takyah guna alarm...mata akan terus celik jam 4.30am.

nak try up ke 4.00pg pulak la...


bento for my kids today...nasi goreng sardin..ayam goreng tepung..puff sardin homemade...abaikan kalau berkerepot ya...janji sedap..heheh. untuk ammar..roti canai dan nasi goreng sardin takde cili kicap ABC. hahahaah

last2 untuk aku tak sempat nak masak...baru plan nak berdiet atkins.  tak jadi lagi la gamaknya.  nak rebus telur pun tak sempat. 

haiiiiii...bila nak kuruih agaknya ni...





No comments:

Post a Comment

Jom Mengomen...

Berpindah Blog

Assalamualaikum... Blog ini telah berpindah ke: wonderfulprimroselife.blogspot.com . blog baru...hidup baru..harapan baru Insyaa All...