Thursday, January 21, 2016

Ngantuk!!

Assalamulaikum...

cantik cuaca hari ni...panas.  Kalau jemur baju ni..kompom rentung baju sekejapan. tengok dari tingkap bersilau mata tahap kepanasan tu.  tapi kat opis aku ni...sejuk macam dok kat iceland (bayangkan dilwale jap)..sejuk gila. pakai blazer pun dah macam winter coat. labuh dari tuan.  tapi sejuk tetap sejuk. 

sebenarnya i ngantuk ni...tengok kertas dah nampak macam bantal.  mula la kepala dok pikiaq nak buat peta.  agak2 peta kutub utara cun jugak ni.  siap dengan peta lautan..fuh!! mengalir jer air liur basi. 

malam tadi gatal sangat kepala ni takmo tidoq
nak lipat baju la...
nak serika tudung la..
nak basuh baju...
konon2 time anak tidoq sedap buat gheja
tapi i lupa..umoq i ni dah nak ke arah senja...mana mampu i berjaga malam serupa zaman cinderella dulu.  kol 2 tidoq..kol 4.45 mangkit....aduiiii rasa nak turun katil tu macam dok atas kapal terobang.  terhuyung hayang.  maka...bawa2 la insap ya...malam ni tidoq kol 11..mangkit 4.45. kena cukup tidoq...kata nak jadi kajol kan...kena la cukup tidoq..cukup rest dan jangan main panaih.  kejap lagi putih la aku. kui2222

masa awal berblogging dulu umoq baru awal 30an...hehehehe...la ni dah penghujung 30an...beza aihh.  penulisan pun dah jadi makin berbeza.  walaupun sekejap timbul..sekejap tenggelam. 

ok..ngantuk i dah nak hilang.  boleh wat keje dah...
bye!!!

No comments:

Post a Comment

Jom Mengomen...

Berpindah Blog

Assalamualaikum... Blog ini telah berpindah ke: wonderfulprimroselife.blogspot.com . blog baru...hidup baru..harapan baru Insyaa All...