Wednesday, August 26, 2009

aWaRd DaRi MaMa AieZa

Tima kasih mama aieza...first time dapat award ni....huhuhuhuhu


1. Letakkan logo award ini ke blog anda.
Dah letak dah!!!!...tima kasih yer mama aieza


2. Anugerahkan award ini kepada 10 blog yang anda anggap paling berinspirasi dan sangat mesra...
Azzah; faridah; alyani; erni; leli;
dapat 4 jer yang lain2 tu aku tak biase..ampun yer

3. Menyatakan penghargaan ini melalui 'backlink' dengan blog yang anda anggap paling memberikan inspirasi dan mesra dari blog anda.
Dahh..


4. Informasikan penerima award mengenai award yang mereka terima dengan menyatakan komen di blog mereka.
tengah buat...


5. Berbagi cinta & sayang untuk penghargaan ini kepada pemberi anugerah ini..
Mekasih kerana sudi berkongsi citer dengan aku...aku best giler layan blog korang.

No comments:

Post a Comment

Jom Mengomen...

Berpindah Blog

Assalamualaikum... Blog ini telah berpindah ke: wonderfulprimroselife.blogspot.com . blog baru...hidup baru..harapan baru Insyaa All...