Friday, August 28, 2009

SeLaMaT MenYamBuT HaRi KeMerDeKaaN

Alhamdulillah..esok dah cuti. 3 hari lak tu. Bestnyerr...boleh rehat2 kat rumah. Try resipi baru. Buat kuih muih(kalau rajin ler). Jalan2 dengan my princess. Fuhhh!!!banyak benda nak buat ni. Seronok gak.

Plan sebenar nak balik kampung. Nak sambung cuti sampai selasa. Tapi memandangkan tiba2 bos dah setup demo sistem hari selasa dan rabu ditambah plak dengan keletihan yang melampau dan tinggal beberapa hari jer lagi dah nak raya..lepak kat sini jer ler. Nanti raya dah tak surprise. Tapi rosak gak program aku..baru plan nak cuti ganti(duty) hari selasa..pasal nak bawa anak2 gi shopping baju raya, dah tak boleh. Geram gak..tapi sabar..bulan pose ni..mana leh marah2. Minggu depan la..ataupun hari Jumaat depan aku nak amik cuti gak. Aku tak kira + tak peduli..aku tetap nak cuti. Huuuuhhhhhhh.

Selamat Menyambut Ulang Tahun Kemerdekaan Malaysia. Sayangi negara anda...jangan tanya apa yang negara anda beri pada anda..tapi tanyalah diri anda, apa yang anda telah sumbangkan pada negara anda....

I Love My Malaysia....

No comments:

Post a Comment

Jom Mengomen...

Berpindah Blog

Assalamualaikum... Blog ini telah berpindah ke: wonderfulprimroselife.blogspot.com . blog baru...hidup baru..harapan baru Insyaa All...