Thursday, July 01, 2010

i-City




Memang cantik....sungguh cantik..dan teramat cantik..tapi time aku gi tu...baru lepas ujan..so, tak bley ler nak landing22 atas rumput.
Dua beradik yang sibuk nak beli telinga mickey mouse...dahler bulat..dah cam nak sama plak aku nengok.

Akceli...sumer kaler lampu diorang posing...tapi aku tepek kaler merah ni jer ler...


Ni kat menara apa ntah...cantik siuttt...

Yang ni plak aku bersama dengan anak2 aku..hihihi..anak aku baru 6 tahun dah besar camtu..yang kecik tu 3 tahun...lagi 3-4 tahun ntah22 lagi tinggi dari aku. Nak buat camner..maknyer kemetot..

Jamnyer masyaAllah...

Asalnya tak plan pun nak kesini..
hubby nak ajak makan sate kajang...
tapi mana boleh makan malam22...
tambah2 lagi apter kol 8mlm..
kompomler trus dipangkah oleh aku..
so, aku yg bagi cadangan datang kesini..
time jam tu..aku buat bodo jer..
takut kena bebel..
hubby aku bukan suker kalau jalan bersesak2 camni..
tak minat..

No comments:

Post a Comment

Jom Mengomen...

Berpindah Blog

Assalamualaikum... Blog ini telah berpindah ke: wonderfulprimroselife.blogspot.com . blog baru...hidup baru..harapan baru Insyaa All...