Tuesday, March 22, 2011

Pantun Bos Macam Hitler

l
Pagi-pagi, sudah mencemuh,
Si pemandu terus terdiam mengeluh,
Bos ini jenis yang kecoh,
Dapat “Tan Sri”, satu dunia dia heboh.

“Ada pelanggan hendak jumpa”,
Itulah kata si setiausaha,
Bos enggan, mengantuk katanya,
Biarkan pelanggan berjumpa air liur basinya.

Bos memanggil mesyuarat mengejut,
Ada pekerja berjalan bak siput,
Bos pun menengking sampailah semput,
Para pekerja terkentut-kentut.


thanx to anonymous pada pantun ni...ekceli aku baru kuar dari bilik bos ni..sungguh sakit hati.
semua tak kena....penat la macam ni. yang pandai2 janji nak bagi user test minggu ni sapa suruh. sistem tak ready lagi. buat janji tak ikut kemampuan anak buah...tu la pasal. rasanya keringat kami ni dah kena perah macam perah santan.

dah rosak muka baru blog aku...baru planning taknak marah2 dalam ni. rasa malas langsung nak buat keje. sakit kepala oiiiiiiii!!!!!!Align Centre

No comments:

Post a Comment

Jom Mengomen...

Berpindah Blog

Assalamualaikum... Blog ini telah berpindah ke: wonderfulprimroselife.blogspot.com . blog baru...hidup baru..harapan baru Insyaa All...