Wednesday, June 15, 2011

5 Hari Dah Berlalu...(blog tak hapdet)

dah lama aku tak hapdet blog...5 hari dah berlalu.

tak sempat....mak jemah sibuk kat PICC...layan sistem dan orang333..lenguh kaki dan kejang otot..berjalan ke sana ke mari..harap2 dapat menguruskan badan...tapi dah 2 hari di sini...
berat menten jer....nampaknya usaha ku sia2...hahha
semalam makan mihun 2 bungkus..bos masakkan bawa ke sini....pastu rasa teramat bersalah pada badan sendre...akhirnya aku jalan keliling PICC..sudahnya..bangun pagi tadi payah nak berdiri...sakit kaki....tapi bila timbang...berat tak turun walaupun suku kati..last2 aku yang susah ati.

aku pelik tengok bloggers lain boleh hapdet blog satu hari 5 entry....tabik spring aku kat diorang. tapi yang aku pelik bila diorang tu keje makin gaji like aku juga...tapi camner ada masa? boleh update berjela22..aku ni kalo free atau tercampak kat bilik duty baru leh ada 3 entri..paling banyak. hebakkk kan diorang...mari kita tabik reramai.

ekceli ada banyak picca yang aku nak storikan kat sini...orang kata wordless wednesday...tapi jari aku ni kan kepoh...macam mulut aku juga...mana leh wordless222 ni...tak main hokehhh!!...kena cerita juga...baru rasa lega.

agak letih sekarang ni...masuk opis kol 8 pg...balik 8 malam. sampai next week plak tu...paling kesian kat aku..bila sabtu ahad pun aku kena jadi penunggu kat picc ni. friday jer aku free..tu pun kena masuk opis...daripada masuk kena cari3333..baik aku jadi tukun besi kat sini...hihihihi....rela beb. harap2 dilepaskan oleh bos aku.

p/s: semalam..balik dari duty..aku singgah jj equine..nampak sorang bloggers yang aku listkan dalam senarai bloglist aku tu..jalan rewang2 sorang2 cam aku gak. nak tegur segan...saper la kita kan????....

2 comments:

  1. utk aku ke tu kak. pasal update blog. wakakakaka.. tapi aku nyer rase xsmpai 5 entry 1 hari.dan buat bkn waktu keja pon. bukanlah tu. wakakakaka

    ReplyDelete

Jom Mengomen...

Berpindah Blog

Assalamualaikum... Blog ini telah berpindah ke: wonderfulprimroselife.blogspot.com . blog baru...hidup baru..harapan baru Insyaa All...