Tuesday, June 28, 2011

Bila Kesibukan Melanda

tolong333333!!!!!!!!!!
aku nak pengsan!!!!!!...

telepon asik berdering tak berenti222 hari ni...antara intipatinya..

"chem...lampiran 2 tu u dah sediakan jawapan ke blom?"

"chem...yang ni dah jawab ker...user ni bukan boleh bagi muka sangat"

"chem...i bukan nak u jumpa esok but..i nak date tu hari ni jugak..tepon diorang nak hari ni jugak!!"

"chem...u sediakan laporan postmortem untuk event hari tu"

"chem..u boleh tak sediakan cadangan penambahbaikan sistem event akan datang..diorang nak la..i tak tau"

"chem...nanti u study balik why jadi macam tu...tak boleh dibiarkan ni"

"chem...nanti set date dengan dotdotdot...kita buat appointment..macammana sistem ni berfungsi sebenarnya"

"chem...PDF tu bila boleh siapkan?"

"chem...bila nak siapkan data migration tu...user cal tak berenti2 ni?"

"chem...boleh tak u tolong cetak laporan dotdotdot dalam bentuk excel..kalo boleh nak minggu ni jugak"

"chem...minggu depan kita buat training yer..user manual boleh siapkan tak?"

last sekali nak jer aku jawab...

"chem nak amik MC 44 hari...pergi HAJI!!!!"

ni semua pertanyaan hari ni ya tuan/puan...

gedegang!!! pintu bilik ditutup. tulun..tulun...tulun..

3 comments:

  1. akak dapat pergi haji ke tahun ni?

    ReplyDelete
  2. pesal akak tak ckp akak nk cuti bersalin 90 hari. ekekekekekekekeke

    ReplyDelete

Jom Mengomen...

Berpindah Blog

Assalamualaikum... Blog ini telah berpindah ke: wonderfulprimroselife.blogspot.com . blog baru...hidup baru..harapan baru Insyaa All...