Friday, July 29, 2016

PREMADE TEMPLATE GIVEAWAY BY ERINAZMIR.COM

Assalamualaikum..

salam pagi jumaat semua...semoga bahagia2 selalu hendaknya dan sentiasa dibawah lindungan Ilahi.

pagi2 buka blog...scroll down scroll up..tetiba ternampak tag from Miss LZ...thankyou for tagging me...al maklumla blog ni hidup segan...mati tak boleh.  ikut mood author.

syarat nak join giveaway dr cik erin kita ni senang jer..follow blog cik erin...tampal poster..then tag member2 3 orang.  haaa...yang ni aku penin sket.  tak tau nak tag sapa ni...aku bukan glamor pun.

follow blog cik erin..done!

meh kita tampal poseter give away ni...kompom cun entry ni
Done!

walau camna pun...i nak try tag member2 ni la...penah jumpa sekali...mamailahfazilah, tertarik dengan blog yang comel dan cun cik naddy dan member merapu merapan alyani....

Done!

alhamdulillah..selesai.  terima kasih sekali lagi pada cik LZ..









2 comments:

  1. Assalamualaikum Adik sayang,

    Terima kasih kerana menyambut tag akak.. ;-)

    ReplyDelete
  2. sama2....terima kasih sudi singgah2 ke sini

    ReplyDelete

Jom Mengomen...

Berpindah Blog

Assalamualaikum... Blog ini telah berpindah ke: wonderfulprimroselife.blogspot.com . blog baru...hidup baru..harapan baru Insyaa All...