Wednesday, January 13, 2010

Mana FatRice Nihhhh!!!!!!!

Pagi ni mood nak menghapdet blog ada plak...tiba2 jer jadi rajin. migrain!migrain!...nak bekpes tuwun makan kat kantin pun malas....rasa cam nak makan azmal fatrice jer hari ni...Takut melanggar azam...tak kot kan!!! malam tadi plan nak makan maggie pun tak jadi...dodoikan anak dengan2 aku skali terdodoi..selamat azam aku yang kedua.

Mana fatrice ni...tokey ni selalu lambat...aku dah kebulur tahap gaban ni....

Okey...pasang niat, hari ni leh siap 5 missions...YeSSSS!!!...semangat! semangat!..

No comments:

Post a Comment

Jom Mengomen...

Berpindah Blog

Assalamualaikum... Blog ini telah berpindah ke: wonderfulprimroselife.blogspot.com . blog baru...hidup baru..harapan baru Insyaa All...