Sunday, January 17, 2010

sEDEy

Hari Jumaat..aku betul2 hilang mood. Aku sedey sangat...2 orang anak buah aku akan melangkah ke tempat baru. Depan laptop air mata aku asik bergenang jer....dalam hati aku dok cakap " control2222" tapi tak mau juga berenti..kejap2 mengalir2..kejap22 mengalir. Macam menangisi kematian plak...pastu aku kacau azah..kasi dia join club nangis aku...ada geng juga nak nangis...takder ler sorang222 macam orang gilak (tak baik kan aku ni???)

Aku plan nak kasi samting kat diaorang..tapi tak sempat nak menyoping..pastu dengan last minit pikir..aku dapat ilham untuk buat acara makan222..bukan meraikan kegembiraan untuk berpisah..tapi aku meraikan rezeki diorang..dan sebagai menghargai jasa2 diorang yang telah banyak membantu aku. Sedey giler...aku sayang diorang sebagai adik2 aku...belum tentu aku akan mendapat pengganti seperti mereka.

Aku kena redha...biarlah mereka pergi membina masa depan yang baru. Peluang tak datang berkali222...jadi ambillah peluang. Aku takder hak nak menyekat mereka...walaupun diberi peluang untuk membuat keputusan, tapi aku tak sanggup melukakan hati orang lain..(paham2 ler yer) Semoga mereka akan berjaya ditempat baru...jumpa kawan2 baru...bos baru dan jodoh baru (hafez jer aaa, farid jangan..siap ko farid kalau aku dapat tahu..).

Kepada adik2 ku sayang...Pandai2 ler bawa diri ke tempat baru...pengalaman tempat lama jadikan pengajaran dan bekalan. Yang buruk tinggalkanlah...yang baik bawa bersama. Aku minta maaf kalau ada salah dan silap selama menjadi bos korang (tapi aku baik kan?????!!!..cepat ngaku.. SKT tak isi lagi ni)...kalau aku perlu bantuan, aku akan tetap tepon korang...harap2 korang sudi membantu....

Aku sedey...esok aku akan melihat meja2 di depanku kosong....dan aku pasti akan merindui loyar buruk Farid dan senyum sinis Hafez...Arrrggghhhh!!!!!Tensen...dan esok aku akan menjadi orang terawal masuk ke bilik tu...



Picca daripada blog Cal...hampun yer cal sbb celok picca ko...apsal ada underline lak n3 aku ni...belasah jer ler...

1 comment:

Jom Mengomen...

Berpindah Blog

Assalamualaikum... Blog ini telah berpindah ke: wonderfulprimroselife.blogspot.com . blog baru...hidup baru..harapan baru Insyaa All...