Monday, November 08, 2010

Rindu Bangat!!!!!!!!



cheq rindu dengan mak......


semalam mak aku tepon....umah aku dah kena banjir...sian mak aku kat kampung...dah la dok dua orang ja...dengan ayah aku. aku nak balik pun jalan dah kena tutup. cuti pun payah nak lepas...keje pun bertindan. plan nak balik amik mak aku mai raya haji kat umah aku macam tak jadi jer...mak aku takmo tinggal umah kesayangan dia tu. takut jahanam harta benda dia.

rumah ku dikampung...mak aku kata ayaq masuk belah depan ja...pasai kat belakang...tinggi sket..lega aku...


naseb baik abang aku ada kat kedah jugak....aku dah pesan...selalu la balik kampung tengok mak. kalo ada apa2 just contact2 kami kat sini...

nanti aku mintak gambaq ehsan dari kawan aku kat kampung..nak tepek picca ayaq bah kat kampung aku. dah ler aku tinggal dekat dengan kawasan laut...orang kedah kata pintu kola...ada tandop kat situ.

patut ler dua tiga hari ni..aku rindu bangat sama mak aku. ada satu hari tu aku bangun tido...rasa cam nak terbang balik kampung ja. rindu bangat!!!!!!!!....arrrggghhhH!!!!!!...

MISS U LA MAK...MUUUAAAAHHHHH!!!!!!!!!

No comments:

Post a Comment

Jom Mengomen...