Wednesday, September 14, 2011

Open House Wisma Putra





Semalam aku gi open house ministry aku...
Seronok..meriah.. dan paling best bila banyak pilihan makanan
Pastu ada ana raffali...
Dan...penyanyi2 amatur baru mengasah bakat..
Happening gak la.

Tengok gambar kat atas..
Anak2 aku dpt bersalam dengan FM..
aku pun baru dpt salam 3x...
Kalo jaman budak2 dulu..mesti masuk album...kecoh sekampung..
Tp zaman sekarang orang dah x heran...
Salam dengan PM pun orang buat derkkk jer...
Inikan plak...dengan M2 biasa...

Tp salam bukan sebarang salam...
Salam dapat duit raya..
Nasib baik anak aku sempat...5 minit lepas tu..sapa datang lambat...melopong la...duit raya dah habis.
agak lumayan la jumlah duit raya tu....kalau kasut sembonia..leh la beli sepasang.....kalo bonia..leh beli tumit jer kot.

tahun lepas aku tak gi...
tahun ni terasa membuak2 plak nak pegi...
rupanya petanda rejeki...
bertambah duit raya anak aku...

aku takder amik gambar banyak2...kamera pun tak bawah..
dok buka hp...nak pulun2 posing segan la plak...
so, ini la gambar yang ada...
sekian sahaja...
byeeee...







2 comments:

  1. Menteri bagi duit raya berapa ringgit?
    Apa menunya?

    ReplyDelete
  2. helo.. anak u yang bongsu hantar taska mana? sebab i pernah baca entry u umur dia 3 tahun 9 bulan dah pandai menulis 1 - 10.. mind to share.. thanx!

    ReplyDelete

Jom Mengomen...

Berpindah Blog

Assalamualaikum... Blog ini telah berpindah ke: wonderfulprimroselife.blogspot.com . blog baru...hidup baru..harapan baru Insyaa All...