Wednesday, June 20, 2012

Menghitung Hari

Lagi berbelas hari lagi aku dah kena naik keje. Berdegup jantung menghitung hari ni...harus bos tengah berdendam dengan aku. Mesti dah berjela2 keje menanti aku..matikkk aku.

So..lagi berbelas hari ni..aku nak pegi bercuti sekali lagi. Kaver siap2 tekanan yang akan dihadapi nanti.

Lagi pening pala bila bab nak menyusu baby nanti. Macammana la nanti aku nak memerah susu...takut takder masa. Miting dah la pagi petang..pastu diskasen.. Pastu lagi sesi luahan perasaan. Jadi gunun kinabalu la nanti nenen aku...

Nanti orang akan cakap..."ala macam die jer sorannngg keje. Pompuan lain pun kejek jugek." nak rasa macammana kami kija..jemputlah berposting ke opis aku ni. Segala miting kena masuk. Dahla tu ada plak giliran mencatit minit mesyuarat. Kalo seminggu satu miting ok jugak..ni boleh jadi 10 miting ko nakkkkkk!!!!. Tu blom lagi presentation english every week ko kena buat. Itu yang aku paling mencikkkk!!!!!. nak prepare jer seminggu tau. Pastu dah cakap kena plak komen..ala2 akademi fantasia. Tensen makkk!!!!

Tapi akhir2 ni aku dah start rindu meja opis aku la..dah rindu kerusi malas aku...dah rindu bunyi ringing tepon...rindu kat kawan2...tapi malas nak jumpa bos. Boleh cenggitu????

P/s: pastu akan bermula la kehidupan aku yang akan menjadi semakin kalut.

posted from Bloggeroid

2 comments:

  1. akak cakap je ngn "makcik"...sy nk pam jab puan...coz ank sy msh fully bf...itulh ayat ikin...kalu die call cri...ahahahha...atinye akan meruntum kot bile kata ank msh fully bf..ngeh ngeh..

    ReplyDelete
  2. Kalo brani..aku ni penakut.hahahaha

    ReplyDelete

Jom Mengomen...

Berpindah Blog

Assalamualaikum... Blog ini telah berpindah ke: wonderfulprimroselife.blogspot.com . blog baru...hidup baru..harapan baru Insyaa All...