Monday, May 16, 2011

Selebat Ujan Di Hatiku...

Sakit kepalanya hari ni...
dari pagi tadi..kepala asik berdenyut..
rasa nak EL..
tai ter'mai' juga ke opis..
itulah...tersalah percaturan...
memang niat awal tu adalah tepat...
tapi bila di ubah jadi musibat..

ada dua lagi baucher yang masih blum kutebus..
satu...facial treatment kat cellnique
second ...body treatment kat Seri Beauty House..
bila la nak pegi..
takkan nak burnkan macam tu jerr..
rugi aku..

esok mak aku balik kampung..
tak ada la lagik pembantu aku..
dulu ada bibik ..(pastu lari macam b@#$)
pastu mak aku sudi menemani aku...
esok mak aku balik...tinggal aku la...huhuhuhu..
kena praktis balik macammana nak manage diri dan famili..
biasalah.....try pelan2...
macam kata pearlyogurt...takkan sumer boleh ditukar sekelip mata..
aku kena buat time table..

bila masa nak seterika baju..
nak masak..
nak lap lantai..
nak basuh baju
nak lipat baju..
nak sapu sampah..
nak basuh bilik air atas
nak basuh bilik air bawah
nak bersihkan tingkat atas..
nak bersihkan tingkat bawah..
nak makesure keje skolah anak sumer selesai..

banyak betooolll!!!!!!!!!!!!

pasni harus kol 5.30pm..aku dah kena berundur dari opis..
kalo tak sumer jadual keje aku akan hancur....

p/s : ujan lebat kat luar sana...selebat ujan dihatiku...

3 comments:

  1. apa nak disusahkan... suami kan ada... boleh dia tolong2...

    ReplyDelete
  2. nape huhuhu plak? dia masak tak sedap ke?

    ReplyDelete

Jom Mengomen...