Wednesday, May 25, 2011

senang citer tapi payah nak kaver...


Salam hari Rabu...salam mesra...salam satu malaysia...

yo yo yo....whats up!!!! naheee kabhi naheee......

takder cerita2 panjang....sementara tunggu hubby hantar anak2 kat nurseri permata ni...aku lepak kat opis la sowang2. today plak takder mood nak mentekadarah...ghisau berat naik 1.5kg. takooootttt!!!!!!!!!!! takooootttt gomuuk balik. minta dijauhkan..simpang malaikat 44. heheheh

tengah dok usha2 blog member2 cyber ni....berblogwalking plak time rehat ni. lama tak buat. asyik2 aku buka blog green apple...i like. hari2 mesti mau!!!!!...crita si apple ni buat aku gelak meleleh air mata. enjoy la beb. like ur penulisan. like ur blog. walaupun banyak orang memberi kata2 yang bisa menjatuhkan...but mu still kuat. hebakkkk!!! wa respek la.


tengah survey2 hotel ni...plan nak gi berholiday kat tempat seperti gambar di atas next week. harap2 menjadi. cuti dah apply....approve jer blom..hhehe. kalao tak approve aku el jer ler. senang citer tapi payah nak kaver...

ok.....update jugak hari ni...bye.









No comments:

Post a Comment

Jom Mengomen...

Berpindah Blog

Assalamualaikum... Blog ini telah berpindah ke: wonderfulprimroselife.blogspot.com . blog baru...hidup baru..harapan baru Insyaa All...