Thursday, July 07, 2011

Hentaman berbalas!!!



Fuh!!!!!...lega. hari ni hentaman aku berbalas. Tak pernah aku menengking orang sepanjang aku keje kat sini. Aku pun pelik....macammana aku leh tengking orang...(chem ker ni?) Tapi bila kesabaran dah menipis....memang naya la.  Diam aku bukan bermakna aku mengiyakan....sekali aku meletop...amik ko!!!!

Memang aku perli habis2an tadi.  Kata diplomat, tapi nak solve problem macam batak.  Diplomasi la sket.  Takkan la perasan diplomat semua betul kot. 

Ok..berakhir cerita pasal batak2 tu.  Daripada bercakap pasal batak2..baik aku cakap pasal produk baru aku order online ni....dah sehari tak sampai lagi...esok kot sampainya....akan kutunggu!!!!!

Posted via Android

1 comment:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Jom Mengomen...

Berpindah Blog

Assalamualaikum... Blog ini telah berpindah ke: wonderfulprimroselife.blogspot.com . blog baru...hidup baru..harapan baru Insyaa All...