Monday, July 18, 2011

Resepi

hari ni hari membelek resepi....seronok plak buka2 blog2 resepi. maklumler dah dekat nak puasa. ni ler rutin aku. membelek resepi pastu balik masak.

thanks pada blog2 ni...aku suka baca..resepi simple senang nak buat. bahan2 pun majoriti dah ada kat umah, tinggal nak combine2kan jer.

http://mamawandiha.blogspot.com
http://secubitgaramnor67.blogspot.com/
http://www.tiffinbiru.com/

untuk hanilieza cooking pula aku banyak beli buku dia jer. semua jenis aku beli...ayam, ikan, bubur, sambal, daging....hahaha macam2. kang balik nanti nak buka balik. kena prepare nak posa. over betui aku ni.

hari ni plan nak masak asam pedas ikan pari. sedap aku makan kat umbai melaka hari tu. rasanya nak balik masak macam tu la. sedap!!!!!!!.


No comments:

Post a Comment

Jom Mengomen...

Berpindah Blog

Assalamualaikum... Blog ini telah berpindah ke: wonderfulprimroselife.blogspot.com . blog baru...hidup baru..harapan baru Insyaa All...