Saturday, October 23, 2010

Futsal @ Sports Planet Ampang







ni gambar2 aku main futsal semalam

game pertama
KLN (0) vs KASKEP(0)

aku main sekejap....dalam 4 minit. masa permainan adalah 10minit. tu pun semput macam apa lagik.

game kedua
KLN(2) vs PENERANGAN(4)

aku main separuh masa pertama. position adalah sebagai defend. seronok. disebabkan masa permainan cuma 10 minit..kami kena bagi semua ahli pasukan merasa untuk bermain. poyo jer kan??? harus ler kena bergilir2.

team dapat masuk pusingan kedua...ikut mata.

KLN(0) vs KWSP(4)
naseb baik aku tak main masa ni. Ya Allah...besar2nya team KWSP tu. Ada budak lelaki sebelah aku siap sound lagi " keeper KWSP tu badan dia saja dah separuh gol." patutler kami kalah.(huhhh!!! alasan semata2)

Ulasan aku : team KLN kena banyak buat latihan.

apa pun aku seronok main futsal semalam...dan nak jadikan futsal sebagai kerjaya tetap la lepas ni....

2 comments:

Jom Mengomen...

Berpindah Blog

Assalamualaikum... Blog ini telah berpindah ke: wonderfulprimroselife.blogspot.com . blog baru...hidup baru..harapan baru Insyaa All...