Friday, October 01, 2010

Menuntut Ilmu Sampai ke Liang Lahad

aku baru tukaq layout blog...sebab aku cepat boring dengan layout lama2 nih....memang aku manusia yang cepat boring.  kali ini ada gambaq bunga2 gitu...sesuuuwaaaiii ler kot dengan nama wonderfulprimrose...huhuhuhu.....
menuntut ilmu untuk menghuplod picca masih tidak kesampaian..see the conversation between aku n pearlyogurt

primrose_811: uit...camner nak upload gambar kat blog???
Yogurt Strawbery: hah?
Yogurt Strawbery: ko yg benar tatau
primrose_811: hahahahah
primrose_811: sejak tukar page editor baru ni aku biol sket
Yogurt Strawbery: haha
Yogurt Strawbery: apelah
primrose_811: hahaha
Yogurt Strawbery: bila post baru ke?
primrose_811: mesti orang tak caya kan aku tak gheti
primrose_811: aha
primrose_811: nak pilih from apa
Yogurt Strawbery: adoiii
Yogurt Strawbery: new entry kan ada ikon cam image sblh upload video
Yogurt Strawbery: situlah
primrose_811: ikon tu ler..biler aku klik keluar suh select from picasa, from blog
primrose_811: nak pilih from mana??
Yogurt Strawbery: ya ampun
Yogurt Strawbery: hang sini sat
Yogurt Strawbery: aku xleh ke sana
Yogurt Strawbery: sbb aku pakai telkung ni
primrose_811: aku pun sama pakai telekung
primrose_811: hahahah
Yogurt Strawbery: cehhhh
Yogurt Strawbery: kang ada yg panggil aku ustazah
Yogurt Strawbery: eis3
primrose_811: takper..jap lagi
primrose_811: nak pilih from apa yer
Yogurt Strawbery: hah yelah
Yogurt Strawbery: aku xdelak kuar camtu
Yogurt Strawbery: dia terus kuar aku nak select drp mana
Yogurt Strawbery: aku klik la folder mana aku nak
Yogurt Strawbery: direct jek
primrose_811: lain plak...aku keluar
primrose_811: from URL
primrose_811: from this blog
primrose_811: from picasa
Yogurt Strawbery: eh xdelah frm url
primrose_811: tu yg aku pening tu
Yogurt Strawbery: aku direct jek
primrose_811: pelik tol
Yogurt Strawbery: mmg pelik
primrose_811: kalo video ok jer
Yogurt Strawbery: ape la yg hang dah setup tu
primrose_811: from your computer
Yogurt Strawbery: hah suppose camtulah


pesal la aku jadi camtu....pelik betul.


nak gi pasar tani jap ler...nak tutup pc and bungkus bawa balik umah.

1 comment:

Jom Mengomen...

Berpindah Blog

Assalamualaikum... Blog ini telah berpindah ke: wonderfulprimroselife.blogspot.com . blog baru...hidup baru..harapan baru Insyaa All...