Wednesday, October 06, 2010

System Error

Pagi2 tadi dapat call dari Pontianak...sistem ada error.  Sungguh memboringkan.  kejap ok kejap tak ok.  poning kepala aku.  nak kata ada orang usik koding..sapa yang berani nak usik.  takkan hantu kot.  sebelum ni aku tengok 4 mission dah guna untuk apply sewa...tapi takder masalah pun.  sekali time ponti nak guna terus ada error.  mungkin sebab pontianak kot.  ala2 dan adik beradik puaka tebing biru atau penunggu gunung raya...dakpun durja ningsun.  tu yang terus tak jadi.  haiiii......pelik btol ler.

nak betulkan....tensen ler tengok koding panjang berjela ni...tambah2 lagi sistem ni.  bukan just masuk keluar jer...ada proses lagik.  kang aku salah betulkan terus terpadam sistem,  mampus aku kena hentak dengan box.  tak betulkan mission nak guna...kang kena hamun plak.  serba salah pulak!!!!! 

"buat sekarang.  u boleh relax lagik yer.  i nak bugs ni dibetulkan sekarang jugak" sapa jerit kat aku tu...macam terdengar2 plak jeritan tu.  sila buat yer chem...jangan dok memblogging. sila pandang coding tu...bukan pandang posting kat blog.  hehehehe...

p/s :ehhh!!!lupa nak bagitau..aku dah tau cara nak hupload gambar tu.

2 comments:

Jom Mengomen...

Berpindah Blog

Assalamualaikum... Blog ini telah berpindah ke: wonderfulprimroselife.blogspot.com . blog baru...hidup baru..harapan baru Insyaa All...